op zaterdag 9 November 2019
V.A.C.B. vzw Kampioenenviering 2019
O.C. Den Tap te Langemark

INLOGGENU bent hier : Home > nieuws

04.03.2019 // Aftellen naar de start van het nieuwe seizoen 2019

Met enige trots kunnen wij terug een 19 tal autocrosswedstrijden voorschotelen voor het Belgium Autocross Championship. Wij danken hiervoor in de eerste plaats de inrichters die het vertrouwen blijven behouden in onze organisatie. Mits enige wedstrijden die mogelijks afgelast kunnen worden door het niet verkrijgen van de nodige vergunningen of door weersomstandigheden proberen wij er toch een zwaar, lastig en concurrentieel kampioenschap van te maken, wat wij nog steeds de bedoeling van een kampioenschap vinden en hieruit een waardig kampioen kunnen onthullen.
Voor dit kampioenschap kunt u zich nog tot 20 Maart 2019 voordelig inschrijven inclusief een jaarverzekering, zodoende wij uw inschrijving reeds kunnen inboeken en u zo weinig mogelijk tijd verliest 's morgens aan de inschrijving. Enkel uw Jaarverzekering bij uw eerste deelname komen ondertekenen en dan kunt u iedere wedstrijd u enkel komen aanmelden.
Dit natuurlijk enkel voor de categorie├źn die uitkomen voor het Belgium Autocross Championship.
U kunt zich ook nog steeds per wedstrijd inschrijven en een verplichte verzekering afsluiten.
Zal Thimas Meiresonne opzoek gaan naar zijn 3 de kampioenstitel op rij of kan een van zijn belagers hem dit verhinderen, krijgen we terug een nieuwe naam als kampioen bij de sportklasse - 1600 cc en word het terug een onder onsje tussen de leden van het Black Bibber team voor de beker van de 1 ste plaats in de sportklasse + 1600 cc.
Krijgen we terug spannende duels in de toerisme - 1600 cc klasse nu vorig kampioen Manuel Merlevede zich enkele malen zal het zal proberen in de rally wereld of komt hij nog sterker terug als voorheen ?
Nu er enkel nieuwe bolides aan de start verschijnen in de Toerisme + 1600 cc categorie vragen wij ons nu reeds af wie er aan het langste koordje gaat trekken, en wat dan bij de verlaagde kevers, waar enkele nieuwkomers hun kansen wagen, maar ook enkele oude rotten uit het vak terug het stuur in de handen nemen. Wie zal op het hoogste schavotje staan bij de Specials, nu de Supertoerisme reeks verdwenen is en alsook hier enkele oude bekenden terug hun entree maken.
Gaat Annelies Missiaen voor een drie op drie of kiest ze toch om tussen de heren te rijden of zijn er andere belagers en oude gedienden uit deze categorie die op de loer liggen om deze titel in handen te nemen. Wie zal het aandurven om in de konings en koninginnen klasse voor de titel te strijden, zal het een nieuwkomer zijn nu de kampioen veranderd is van categorie of zullen er flinke duels gereden worden om een opvolger voor Vincent De Boel te vinden of volgt hij toch misschien zichzelf op.
Als alles goed verloop zien wij elkaar graag op 31 Maart te 9880 Aalter, georganiseerd door het autocrossteam Kia voor de eerste wedstrijd op het programma voor het Belgium Autocross Championship. Plaatselijke deelnemers zijn steeds van harte welkom, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde om snelheid, spanning en spektakel te maken.
Nog een kleine viertal weken om de wagens verder of te werken en te testen.
Wees er bij en zegge het voort !!!!!!

<< oktober 2019 >>

MDWDVZZ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Te koop

bilstein voor golf 2
Rubriek: Onderdelen auto